Oci 14/12/2023

Què fem aquest cap de setmana?

Les activitats de Nadal protagonitzen les principals propostes

ARA Andorra
3 min
Tió de Nadal
1
Vespres musicals a la terrassa del Roc Blanc

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany / 14 de desembre de 19.15 hores a 21.15 hores


Vespres musicals

Amb la voluntat de dinamitzar els establiments comercials i de restauració de la plaça Coprínceps, l'hotel Roc Blanc presenta un seguit d'actuacions musicals que tindran lloc cada dijous al vespre durant aquest mes de desembre de la mà d'artistes del país. Segons s'ha explicat des de l'organització, un dels objectius és organitzar activitats en aquest espai "privilegiat" d'Escaldes-Engordany per tal d'animar a la ciutadania a completar el recorregut de l'avinguda Carlemay i arribar fins a la part alta de la parròquia.

2
Xerrada ‘Digues la teva’ amb els candidats de les properes eleccions comunals

Punt d'Informació Juvenil d'Encamp / 14 de desembre a les 19 hores


Digues la teva

Torna la xerrada ‘Digues la teva’ del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp. S’acosten les eleccions comunals del 17 de desembre, i com és tradició, el servei ofereix una trobada amb representants de les formacions polítiques que es presenten als propers comicis amb la voluntat de tractar temes i propostes relacionades amb la joventut. La xerrada està oberta a tots els joves i es farà el dijous 14 de desembre, a les 19:00, a la seu del Punt d’Informació Juvenil d’Encamp, al carrer de la Valireta.

3
Actuacions musicals a Unnic

Unnic, Andorra la Vella / Del 14 al 16 de desembre


red bar

Unnic enceta una nova setmana de propostes musicals als diferents espais del recinte. Així, per aquest dijous es preveu l'actuació de Dj Ángel de Andrés en el marc del Red Bar Dj Set (23 hores), mentre que de cara a divendres el Red Bar Sound acollirà la música de Jordi Claret (21 hores) i el Red Bar Dj Set la sessió de Dj Patricia Mantovani (23.30 hores). El dia 16, a més, es viurà una altra nit única amb la música de Dj Wally's (23 hores).

4
Espectacle infantil 'El tió al país dels contes'

Bilbioteca Comunal del Pas de la Casa / 15 de desembre a les 18 hores


Tió de Nadal

La Moixera i Líquid Dansa ens presenten un espectacle nadalenc que gira al voltant del Tió i d'altres personatges com la Blancaneus o la Ventafocs. Descobriran l'origen del famós conte. Les intèrprets donaran èmfasi a valors com el respecte i la generositat i volen alertar els petits sobre l'abús del consumisme i la importància de cuidar de les persones que estimem.

5
Teatre infantil nadalenc 'Llum del fanalet'

Auditori del Palau de Gel, Canillo / 16 de desembre a les 17 hores


Llum del fanalet

Un espectacle familiar que vol reflectir un període de temps molt arrelat a casa nostra, el Nadal. Uns pastorets molt divertits, amb guitarra, baix i bateria us faran cantar i ballar nadales, i el més important, us faran assajar la cançó del caga tió. Un cop tinguem les veus ben afinades i els bastons ben calents per poder picar, us faran pujar a l’escenari a fer cagar el gran tronc del Xip Xap. Espectacle participatiu en què els petits i no tant petits se senten com la part més important de la festa. Els grups de nens i nenes que pugen a fer cagar el tió son reduïts, així d’aquesta manera són els protagonistes principals de l’espectacle durant una estona. Moment que els més grans aprofiten per treure les seves màquines fotogràfiques i de vídeo i disparar sense parar.

6
6a Cursa El Petit Santa Claus

Estadi Comunal, Andorra la Vella / 16 de desembre a les 12 hores


Petit Santa Claus

A les 12 hores hi haurà cocolata i coca i els infants podran lliurar la seva carta al Pare Noel. Categories: Prebenjamí: 2017 i posteriors - 12:10 h / Benjamí: 2015 - 2016 - 12:20 h / Aleví: 2013 - 2014 - 12:30 h / Infantil: 2011 - 2012 - 12:40 h / Cadet 2009 - 2010 - 12:50 h. Recollida de dorsals, de les 11 a les 12 hores.

7
L’èpica del fracàs

Bici Lab Andorra, Andorra la Vella / 16 de desembre a les 16.30 hores


Epica

Si no hi ha contrincant, no hi ha èpica per explicar. I encara que la història l'escriuen els guanyadors; ens manca el context i la perspectiva de perdedor. Un perdedor d´una batalla que lliura una guerra personal plena d´obstinació i passió; obstinació per un objectiu que com més inassolible, més obsessiona, i passió pel més simple mitjà de locomoció de tracció humana, la bicicleta. Un fracàs que empeny a continuar buscant allò que no s'ha trobat. I cap altre esport com el ciclisme reflecteix en la seva història moments de més èpica sense cap glòria. L'èpica del fracàs no és més que un passeig per la història de la competició ciclista i els seus protagonistes, per reviure els moments inoblidables i inspiradors d'algunes de les lluites més grans. Són els cromos d'uns esportistes eterns que van fer de l'infortuni el motor de la llegenda; que van convertir l'adversitat en record perdurable. Són llegendes de la humilitat; treballadors del pedal, la passió dels quals era el carbó amb què s'alimentaven les cames.

8
Espectacle de contes i màgia 'Amb lletra menuda' de Teia Moner

Biblioteca Comunal d'Encamp / 16 de desembre a les 10 hores


Teia Moner

Una obra interdisciplinar que barreja titelles, objectes, treball actoral i màgia, basada en els contes de l'escriptor i mestre Jaume Cela com ara 'Els nassos del Rei' o 'El gegant panxut'.

9
Taller de Nadal

MW Museu de l'Electricitat, Encamp / 17 de desembre de 12 a 13 hores


MW FEDA

Les festes de Nadal també poden ser sostenibles. Hem preparat un taller per als més petits de la casa perquè confeccionin decoracions nadalenques exclusivament amb brossa o material reciclat. Activitat gratuïta. Places limitades. Reserva prèvia obligatòria.

10
Exposició fotogràfica 'Efímer'

Estudi de Miquel Mercè, Escaldes-Engordany / Fins al 31 de gener del 2024


Efimer

L'exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d'enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la Plaça de Braus i Sud Ràdio.

stats