Premium Opinió 04/08/2014

Per molts anys

Avui l'Ara Andorra compleix els primers 100 dies de vida. En tres mesos i escaig el web ARA.ad ha rebut 114.000 visites, amb més 220.000 pàgines vistes i 3.200 hores dedicades a la lectura d'articles. Els suplements impresos dedicats al país dels Pirineus han superat els 250.000 lectors

i
Àlex Terés
2 min

Casualitats de la vida, o no, avui tots celebrem alguna cosa. A Andorra la Vella és Festa Major. Els americans feliciten el seu president. Els amants de la bona música recorden el naixement de Louis Armstrong. Els del futbol, el de Ciriaco Cano. Els de la moda, el de Louis Vuitton. Milers de persones a tot el món, com cada dia, fan anys o commemoren alguna fita. Avui és un dia bonic. I assenyalat. Vuit anys enrere canviava el primer bolquer al meu fill. I, més o menys en fa 40, naixia un dels meus millors amics. També un dia com avui es llençava el coet Phoenix a Mart, es feia la clausura dels Jocs Olímpics d'Atlanta o s'amnistiava els presos polítics del franquisme. Són tan sols alguns exemples, perquè el 4 d'agost, a pesar de les vacances, és un dia important.

Avui l'Ara Andorra compleix els primers 100 dies de vida. En tres mesos i escaig el web ARA.ad ha rebut 114.000 visites, amb més 220.000 pàgines vistes i 3.200 hores dedicades a la lectura d'articles. Els suplements impresos dedicats al país dels Pirineus han superat els 250.000 lectors. Un balanç engrescador que anima a seguir explicant històries d'Andorra més enllà de les nostres fronteres.

Explicar, transmetre, compartir. L'Ara Andorra aglutina l'essència d'allò que ens motiva. Perquè hi ha coses que només es poden llegir en el lloc adequat en el moment escaient –amb permís de les hemeroteques. L'Ara ofereix un periodisme diferenciat, proper i positiu. Igual que ho fan les persones importants per cadascú de nosaltres, aquest diari ens ajuda a veure el got mig ple. Explicar és allò que ens fa sentir periodistes, perquè, amb efemèride o sense, tots som comunicadors quan compartim alguna cosa. Això és l'Ara Andorra: una finestra oberta.

Al setembre arribaran novetats. Notícies analitzades des d'un altre punt de vista, més vídeos, més informació, més opinió i més continguts. Seccions, especials i monogràfics. Més presència a les xarxes i major complicitat amb els lectors. Actualitat, serveis i novetats. Reportatges, entrevistes i cròniques. Suplements i edicions temàtiques.

Em permetreu que, des d'aquesta tribuna, avui feliciti l'equip de l'Ara. Per molts anys a tots. Als qui fan possible aquest diari, als qui han nascut tal dia com avui, als qui celebren la festa major i a tots aquells que commemoren alguna cosa. Felicitats!

stats