Estrenant-se

Partit dominat pels andorrans des de principi fins al final. Amb patiment inclòs, però amb la victòria al sac

Els de Joan Peñarroya han sortit convençuts i conscients que la victòria seria seva si feien la feina ben feta, i així ha sigut, amb un joc molt ordenat i molt centrats amb defensa amb pogut dominar durant els quaranta minuts de partit. D’aquesta manera inauguren el caseller de victòries la temporada 2015-2016.

Un principi de partit bastant igualat, els andorrans ràpidament s’han fet amb el control de partit amb un encertat Betinho ajudat interiorment, avui sí, per Shermadini sent el més imponent sota la cistella, i d’aquesta manera es mantenien amb una diferència que mai baixava dels sis punts. Els “laguneros” d’Alejandro Martinez amb moviments de banqueta intentaven contrarestar als dels Pirineus, però en cap moment han trobat la fórmula.

A la represa, el MoraBanc Andorra donava un altre senyal que volia la victòria i amb ràpids contraatacs i la mà ximple del portuguès s’obria una important escletxa de catorze punts a l’electrònic del Santiago Martin, que semblava que començava a ser bastant definitiu.

S’entrava a l’últim quart amb vuit amunt pels andorrans, bastant controlat. Però a partir d’aquí els canaris han començat a apretar les dents i ajudats pel seu públic ha sigut quasi possible la remuntada. Un home bastant clau al final, i que en tot el partit avui no s’ha vist, ha sigut el macedoni Stojanovski que des de la línia de tirs lliures no li ha tremolat la mà, els canaris han tingut fins a l’últim segon de matx per guanyar el partit, però no ha estat possible.

Bona estrena com a visitants, però patint. Al meu pensar la plantilla andorrana potser és una mica curta d’efectius només amb deu jugadors amb una lliga tan dura com aquesta, avui ja hem tingut la prova que només han pogut viatjar nou homes més un del segon equip, esperem la ràpida recuperació de l’important Luka per a aquest equip per la pròxima jornada, i també que les lesions ens respectin i no ens passin factura com l’any passat