Opinió 31/01/2016

Intensos

Han demostrat que la no classificació de la Copa del Rei no els hi havia afectat gaire els ànims.

Jordi Olcina

Bon començament de la segona volta amb partit marcat per la intensitat i la bona defensa de l'equip de Joan Peñarroya.

Un MoraBanc Andorra molt centrat amb la seva feina, sobretot en la part defensiva, s'emporta el primer partit de la segona volta contra un CAI Saragossa que mai s'ha donat per vençut. Els andorrans responien al principi del partit a un parcial de 0 a 5 amb un Bogdanovic amb la mà calenta.

Ja es preveia una batalla interior entre els pivots molt gran físicament que al principi del partit sortia afavorida l'artilleria manya, que fins i tot han pogut treure una falta intencionada a Shermadini i molt protestada per l'afició, que avui no ha quedat molt contenta amb els senyors de taronja.

L'equilibri al marcador s'aguantava durant el tercer quart, però dos triples per part dels locals han trencat l'electrònic i han fet que respiraren una mica més tranquils. Amb aquesta tònica s'arribava al final del penúltim quart.

Tot de cara es respirava al poliesportiu d'Andorra, però els d'Andreu Casadevall, de la mà del recentment fitxat Jordan Swing, amb dos triples aproximava el seu equip i trepitjant-li els talons al MoraBanc Andorra.

Els andorrans mai s'han deixat aproximar molt al marcador i amb un parell de jugades, Shermadini i un 'alley-oop' d'un bon Bogdanovic, sentenciaven el partit a favor dels locals. Han demostrat que la no classificació de la Copa del Rei no els hi havia afectat gaire els ànims.

Passada l'emoció d'aquests últims dies pel tema de la Copa del Rei, aquest equip té les coses bastant clares i han demostrat que han girat pàgina i estan centrats ja amb la segona volta de la Lliga Endesa. Ja han sumat la primera victòria i es col·loquen en posicions que miren molt amunt.