Opinió 01/11/2015

Reacció tardana

L'equip andorrà, sense opció durant molts minuts, revifa al final del partit amb una petita reacció i dosis d'orgull, però sense fruit

Jordi Olcina

Tornem a veure l'equip de Joan Peñarroya donant moltes facilitats en defensa. I passa factura la major part del partit, perquè el Montakit Fuenlabrada ho ha sabut aprofitar molt i molt bé, de la mà del seu director de joc, Jonathan Tabu, i ajudat del gran encert des de la línia exterior de l'equip madrileny. Hi ha hagut reacció per part dels andorrans a la represa del primer quart, amb un escorredís David Navarro i un potent Betinho, gràcies als quals s'ha arribat amb un electrònic ajustat als primers vint minuts.

Sortint dels vestidors, l'equip de Zan Tabak, decidit a tancar el partit amb un bon parcial de 8-0, obrint la diferència més gran entre els dos equips, fins a onze a punts, i tallat immediatament amb un temps mort des de la banqueta andorrana, que encara no havia dit l'ultima, jugant els seus atacs amb quatre homes oberts i jugant-se el partit des de la línia de 6'75 i ajustant el resultat a un minut i mig del final del partit amb una diferència de dos punts. Patiment pels locals, fins que Tabu amb dos tirs lliures donava una mica més d'aire, però encara amb una petita opció de Stojanovski, però ben defensat i amb un mal llançament finalitzaven els quaranta minuts.

Portem quasi un mes de lliga amb quatre partits liquidats i només amb una alegria. D'acord que tenim mig equip nou i encara és una mica aviat, pels temes de sempre: adaptació a la lliga, adaptació al país... Però penso que tenim jugadors que tots aquests temes tabú els han de tenir més que superats, pels anys que fa que juguen a la lliga Endesa, o per ja haver-hi jugat temporades anteriors no tan llunyanes, i que són més que pal de paller.