Tous

Un Morabanc Andorra molt fluix en defensa suma la cinquena derrota consecutiva i és incapaç de sortir del cercle negatiu que fa dies que arrossega

Dit i fet, com va dir durant la setmana Joan Peñarroya, que jugarien els més implicats els entrenaments, deixant a Víctor Sada amb zero minuts i Clark i Pino amb només acte de presència. Tot i aquesta mesura, la victòria tampoc ha arribat al caseller andorrà.

El principi del partit semblava un duel de pivots, Omic vs Shermadini, clars dominants sota els cèrcols i en anotació, i això feia que els andorrans es posessin davant al marcador i plantant cara al Herbalife Gran Canària. A partir d'aquí ha començat la feblesa andorrana en defensa i la pujada anotadora dels canaris, amb una línia exterior temible. D'aquesta manera, Pangos, Aguilar, Salin i Baez han dinamitat l'equip, obrint diferències abans d' arribar al descans.

A la represa els de Joan Peñarroya han tret l'orgull fins ajustar el marcador a només cinc punts de diferència, i amb ganes de capgirar el resultat per tal de trencar la mala ratxa que arrosega el conjunt andorrà durant una nefasta segona volta a la Lliga Endesa.

S'ha entrat a l'últim quart amb la idea de sentenciar el partit per part dels dos equips, els andorrans apostant per Shermadini que feia molts partits que no era protagonista com avui, que amb 34 de valoració ha fet un partidàs, però no ha sigut suficient per combatre la línia exteriors dels homes d'Aito Garcia Reneses, que avui han sumat la desena victòria en els últims tretze partits disputats. Ja en van cinc de seguides, sí que s'ha vist algun canvi positiu d'algun jugador, però no és suficient per aquest equip, que passa per un moment molt dolent, en una segona volta en què encara resten cinc partits per redreçar-la una mica.