Opinió 23/05/2018

Un any d’il·lusions

Dissabte vinent volem celebrar el nostre primer aniversari amb una festa adreçada a tothom

1 min

Just fa un any, el maig del 2017, neixia la Casa Extremadura d’Andorra, una associació amb dos objectius principals. El primer, donar a conèixer al país la cultura, gastronomia i tradicions d’aquesta comunitat autònoma. I el segon, dotar d’un punt de trobada les més de 400 persones d’origen extremeny que actualment vivim al Principat.

Dotze mesos després el balanç és del tot positiu. Casa Extremadura és una associació modesta però alhora inquieta. Els darrers 12 mesos ha atès una vintena de persones en assumptes quotidians o administratius com gestions a l’ambaixada espanyola o a la Junta d’Extremadura. I també ha organitzat i participat en nombroses activitats per acostar aquesta comunitat a la societat andorrana, prenen part, entre altres esdeveniments, a la Fira d’Andorra la Vella, el Mercat de Nadal o la Setmana de la diversitat cultural.

Dissabte vinent volem celebrar el nostre primer any de vida amb una festa adreçada a tothom. Danses tradicionals a càrrec de l’esbart extremeny de l’Hospitalet; tallers gastronòmics amb el vi DO Ribera del Guadiana, el formatge DO Extremadura i el pernil 100% ibèric com a protagonistes; degustació de plats típics com les 'migas' o la caldereta de corder, i una revetlla popular per festejar l’efemèride amb tots els qui s’hi vulguin afegir.

Si aquest dissabte sou per Andorra i us ve de gust ja ho sabeu: primer aniversari de Casa Extremadura. Una festa per a tots!

stats