Opinió 13/07/2017

L’estiu a Andorra

El treball del comunicador mai acaba d'agradar tothom, intentes imposar el teu criteri, però sempre hi ha algú que discrepa

1 min

Si hi ha una cosa que em sorprèn de l'estiu a Andorra és el volum d'activitats que s'hi fan. Aquest hivern, treballant per una (dues) estacions d'esquí ha estat mogut, però he de dir que m'ha sorprès la temporada d'estiu, perquè és encara molt més agitada. La mateixa sensació que a l'hivern, de tenir moltes coses a comunicar, de no donar l'abast! I és que tant les estacions com altres entitats i empreses aprofiten les muntanyes per convertir-les en l'escenari perfecte per acollir esdeveniments esportius.

Treballar amb l'objectiu de comunicar tot el que hi passa és apassionant. Però tenir la sensació que no pots comunicar-ho tot, és frustrant. El treball del comunicador mai acaba d'agradar tothom, intentes imposar el teu criteri, però sempre hi ha algú que discrepa. La feina no és fàcil. El secret és gaudir-la. Aprofitar les estones que ens donen les muntanyes per convertir-les en moments d'oci. Prendre's la feina com una passió. El secret és aquest, i el país, ens ho posa fàcil.

Em sento especialment orgullosa d'Andorra i de totes les empreses, institucions i altres plataformes que donen a conèixer el Principat i tot el que s'hi fa. No és fàcil vendre que Andorra també a l'estiu és una destinació idíl·lica i que no tenim rivals. Només ens falta creure'ns-ho!

stats