Opinió 20/03/2016

Per mantenir-se

Un MoraBanc Andorra bastant superior a l'equip del Bages suma una altra victòria i segueix trepitjant la línia que accedeix al 'Play Off'

i
Jordi Olcina
1 min

Un primer quart on l'ICL Manresa liderava el marcador i ho ha fet gràcies al seu jugador més important, Dejan Musli, que es posava per davant i un MoraBanc Andorra que li tocava reaccionar si no volia anar a remolc durant molta estona del partit.

Així ha estat, un segon quart molt correcte i seriós que han fet capgirar el marcador de l'equip de Joan Penarroya i poder marxar als vestidors amb un avantatge plàcid per afrontar la segona meitat amb més tranquil·litat.

A la represa els manresans amb tromba tornaven ajustar el resultat i tornaven a posar molta emoció i incertesa al Nou Congost, on un bon grapat d'aficionats s'han deixat sentir a la grada. Un miratge la reacció de l’ICL Manresa ha sigut perquè els andorrans avui s'han mostrat molt efectius i confiats des de la línia de tres punts i amb un Luka Bogdanovic molt fi des d'aquesta distància ha tornat a obrir una bona diferència que ha permès mantenir el partit sense perillar la victòria.

Bon partit i important victòria per afrontar la setmana vinent un compromís, diríem, contra l’equip revelació d'aquesta temporada a la Lliga Endesa, parlem del Montakit Fuenlabrada, que no posarà les coses gens fàcils al poliesportiu d'Andorra i on podrà retrobar-se amb la seva afició, altre cop en David Navarro, que m'alegro de tornar-lo a veure recuperat i vestit de curt i de ben segur que ens tornarà aportar moltes coses positives i tornarà a ser el jugador regular i important per l'equip.

stats