Opinió 12/05/2016

Maratonià

El Morabanc torna cap a casa amb una derrota ajustada després de més de dues hores de partit amb dues pròrrogues incloses

i
Jordi Olcina
1 min

Dos equips que estan a terra de ningú, però no per això no es va poder veure un bon partit de bàsquet i amb emoció que al final es va endur un bàsquet Sevilla contra un combatiu equip andorrà, un partit molt intens, sobretot a la pintura amb homes molt grans per part dels dos equips.

Un Shermadini en estat de gràcia i un Bogdanovic també amb un bon final de lliga posaven el seu equip per davant durant molt de temps en el segon quart, refermant que volien repetir la victòria de l'any passat a Sevilla.

La tònica del partit durant els últims dos quarts per part dels dos preparadors va ser la mateixa, molta rotació de jugadors per mantenir un ritme de joc molt alt fins al final dels quaranta minuts, que van acabar amb un empat a 65 després que Shermadini fallés un últim tir lliure decisiu - des del mes de març, acumulava una ratxa de 35 tirs lliures anotats sense error-.

Els dos temps addicionals, tot i ser molt igualats, es van acabar decidint per petits detalls i un parell d'accions errades pels de Joan Peñarroya. Amb aquesta, els andorrans sumen una altra derrota com a visitants a només dues jornades per cloure la temporada en una lliga molt disputada.

Dissabte vinent últim partit a casa d'aquest curs contra un Obradoiro que no vindrà de passeig al Principat, tenen l'aigua al coll per no perdre la categoria, i de ben segur que veurem un bon partit i podrem acomiadar la temporada amb un bon espectacle.

stats