Opinió 10/03/2019

Les persones compten: #GuanyemElFutur

Andorra està feta per a tothom però també per tothom

i
Marc Ballestà
2 min

Aquest és el lema sota el qual els Demòcrates concorrerem a les properes eleccions del 7 d'abril. El lema té un doble vessant: d’una banda, representa una filosofia i, de l'altra, és una proposta concreta, 'el com i el què'.

Les persones compten té l’objectiu d’incidir en la inclusió. Una inclusió que és aplicable a totes les persones, sigui quina sigui la seva condició, però també en tots els àmbits de l'acció pública com poden ser les polítiques socials, l'economia, la cultura, la identitat, el medi ambient, etc.

Les persones compten apel·la al factor humà de cada individu al desenvolupament d’un projecte de vida únic. tot aportant el seu talent i creativitat a un projecte compartit de país. Apel·la directament al factor transcendental de cadascú de nosaltres per poder assolir com a societat tots els reptes que ens plantegem i és una crida directa a comptar amb la participació de tots i cadascú de nosaltres: Andorra està feta per a tothom però també per tothom.

Aquesta visió que plantegem de la societat només té sentit si es projecta cap al futur: cal anar més enllà del present i 'Guanyar el futur'. El futur del nostre país només tindrà sentit si es fa amb les aportacions de tothom i comptant amb totes les persones. Aquest futur contempla tant la projecció professional dels nostres joves com el benestar de la nostra gent gran. Contempla tant el desenvolupament dels sectors econòmics com la preservació del nostre entorn. Contempla tant la cohesió de la nostra societat com la posada en valor de la nostra cultura i la nostra identitat.

I això que interpel·lem a la ciutadania ens ho hem interpel·lat a nosaltres mateixos, presentant unes candidatures amb molta renovació però alhora amb gent de molta experiència. Amb gent de tots els àmbits econòmics i socials, treballadors del sector públic i del sector privat, autònoms i empresaris, estudiants i jubilats, i on les dones compten més que mai.

Amb tots ells treballarem per un país on 'Les persones compten' #GuanyemElFutur.

stats