Opinió 09/12/2016

Propietaris, deixeu-nos treballar

En les visites al vostre immoble dels agents immobiliaris amb els seus potencials compradors, el millor que podeu fer és anar a passejar una estoneta. Sí... desaparèixer!!

i
Patrick Sánchez
1 min

Benvolguts propietaris, si voleu vendre la vostra actual propietat ja sigui perquè teniu problemes econòmics o simplement voleu canviar de vivenda, seria convenient que poguéssiu prendre en consideració la següent recomanació: en les visites al vostre immoble que realitzin els agents immobiliaris amb els seus potencials compradors, el millor que podeu fer és anar a passejar una estoneta. Sí... desaparèixer!!

Moltes vegades, per no dir totes, que el propietari estigui darrera i seguint la visita que realitza l’agent amb els seus clients és més que contraproduent. Perquè l’última cosa que molts potencials compradors volen veure és el propietari actual!! És una situació molt incòmoda i estranya. És una barrera mental que provoca que no s’imaginin vivint en aquest immoble. A més, poden treure conclusions que no podrien estar lligades a la realitat o el motiu de la venda.

També que el propietari estigui massa atent amb els potencials compradors pot desanimar-los a l’instant. Denota que el propietari està desesperat per vendre i que té problemes. Els potencials compradors poden imaginar, la majoria de les vegades, que el motiu de la venda és econòmic o que l’immoble té inconvenients o que el veïnat és un problema.

Estimats propietaris, deixeu que els agents immobiliaris facin la seva feina perquè en teoria ells són els professionals. Ja que en el transcurs d’una visita amb clients, on no existeix la presència estressant dels propietaris perseguint-los darrera l’esquena, la informació més rellevant que els agents poden rebre d’un potencial client és la que simplement no li diuen obertament, però que saben veure-la mitjançant el llenguatge corporal, el qual es manifesta quan el client no se sent pressionat.

stats