Opinió 05/09/2019

L'Spielberg andorrà

El MoraBanc Andorra presenta la seva sisena campanya de socis, amb una trilogia de microcàpsules sota el títol 'operació hashtag'

2 min

Com si fos Juràssic Park, Tiburón o E.T. durant aquests primers dies de setembre hem pogut gaudir amb expectació del que han estat els tres episodis de la 'operació hashtag'. Una sèrie de microcàpsules publicades pel MoraBanc Andorra, que han deixat ben clar que a Andorra tenim el nostre Spielberg particular.

Novament el que havia de ser un fenomen local ha traspassat fronteres i per ser objecte d'admiració de la majoria de seguidors del bàsquet de la península. Emoció i somriures és el que ha aconseguit aquesta triple seqüència que tenia un únic objectiu, tornar a tocar la fibra dels andorrans (tot i que també ho ha fet per terres espanyoles) i intentar arribar als 2.500 abonats que implin la Bombonera els dies d'ACB i d'EuroCup.

Aquesta temporada 2019-20 el BCA vol tornar a connectar i arribar als sentiments dels andorrans amb el #capicor que, tot i que segur que tindrà molt bona acollida entre els aficionats, segueix la línia dels anteriors #somunpais #hoportesdins #maipor #mesmaipor i #tudissimula. Ja saben allò que diuen que poques vegades segones part són bones, però aquí es nota el caràcter tossut i lluitador del BCA, no porten dues parts, sinó sis. Una mateixa línia comunicativa que ja va agradar en temporades anteriors i que estic convençut que no defraudarà aquesta.

Caldria que tots els andorrans de cap (nadius) i de cor (residents) fessin seu el nou 'hashtag'. D'aquesta manera es podria construir un projecte esportiu, fet amb el cap i sentit amb el cor, en el que s'exporta un país de 75.000 habitants per arreu.

L'Spielberg andorrà s'ho ha tornat 'a currar', aquest cop amb l''staff' tècnic i en Guille Colom com a protagonistes. I és que el Gabi del Diari fa temps que ha quedat enrere, com intueixo que també el Gabi del bàsquet. Ara ja és l''Spielberg andorrà', i si no que li preguntin a l'Oriola, en Pedro Martínez o a Sergi Llull.

stats