Opinió 13/03/2016

Trepitjats

Estem en una part important de la lliga en què començarem a mirar cap amunt i si no es vigila potser cap avall

i
Jordi Olcina
1 min

Derrota contundent en què no es pot remarcar res i només pot servir per aprendre dels errors per seguir millorant a la lliga

Partit sense història davant d'un dels grans d'Europa, a la capital d'Espanya, en el qual avui reapareixia per part del Reial Madrid una de les seves tantes figures de l' equip, Rudy Fernández. Un primer quart en què els dos equips buscaven amb comoditat la seva cistella per anar sumant punts a ritme de velocitat de creuer.

Avui, els andorrans poc encertats des de la línia exterior, anaven aguantant el tipus conduïts gràcies a un Vodjan Stojanovski que tirava del carro i mantenia, dignament, als andorrans dins l'encontre.

Amb la reaparició de Rudy, bastant temps fora de les pistes a causa d'una lesió, els de Pablo Laso, molt efectius des de la línia de tres punts, han començat a carburar la màquina i a distanciar-se amb diferències importants en el marcador.

A la segona meitat els de Joan Peñarroya no han donat molta brega per refer-se del partit i l'únic que intentaven era que la diferència no es fes més gran. No obstant això, un parcial a favor del Reial Madrid quan faltaven quinze minuts del partit ha sentenciat l'encontre i ha propiciat un últim quart de tràmit.

No era un partit de la nostra lliga, però tampoc era un partit per no donar res de resistència i donar més bon sabor de boca per enfocar els pròxims compromisos que no seran gens fàcils. Penso que estem en una part important de la lliga en què començarem a mirar cap amunt i si no es vigila potser cap avall.

stats