Parròquies 15/03/2023

Andorra la Vella convoca 164 places de treballadors eventuals d’estiu per a joves

Una xifra similar a anys anteriors i que s'incrementa lleugerament per cobrir nous serveis turístics

ANA
2 min
Els treballadors eventuals d'Andorra la Vella del 2022.

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella ha obert el termini per contractar 164 places eventuals per a l'estiu adreçades als joves de la parròquia, una xifra similar a anys anteriors i que s'incrementa lleugerament per cobrir nous serveis turístics com el Bici Lab Andorra i l'Oficina de Turisme que es posarà en funcionament properament al Centre històric.

De manera concreta, es convoquen 58 places al departament de Promoció turística i comercial, 63 de monitors per a les activitats esportives, 26 de monitors per als espais de lleure i 6 per al Servei de Joventut, a més de 10 auxiliars per donar suport al Servei de Medi Ambient. També es convoca una plaça per donar suport al departament de Recursos humans durant l'estiu.

Els llocs de treball que ofereix el departament de Promoció turística i comercial estan adreçats als joves que vulguin donar-la a conèixer als turistes i atendre les seves necessitats. També fan enquestes entre els visitants per recollir la seva visió del país i la parròquia i conèixer quins punts cal millorar.

Entre la seixantena de places n'hi ha de diferent tipologia. 32 són per exercir d'informadors de carrer i l'edat exigida per participar al concurs és dels 16 als 22 anys (cal que s'hagin complert els 16 anys abans de la data d'inici de la contractació). També hi ha un parell de places de responsables de grup, adreçades a joves d'entre 18 i 24 anys (s'han d'haver complert els 20 anys abans de la data d'inici de la contractació) i 1 coordinador dels informadors (s'han d'haver complert els 23 anys abans de la data d'inici de la contractació). A més, s'ofereixen 14 places d'informadors per a les oficines de turisme (en aquest cas cal que els aspirants tinguin entre 18 i 25 anys), 1 de guia turístic (s'han d'haver complert els 23 anys abans de la data d'inici de la contractació) i 8 informadors de suport per al Bici Lab Andorra (per a aspirants d'entre 16 i 22 anys).

D'altra banda, el departament d'Esports posa a disposició dels joves 62 places de monitor d'activitats esportives per dur a terme l'educació esportiva i física dels infants inscrits a les activitats esportives d'estiu del Comú. Igualment, el departament de Social obre 26 places per a monitors de les activitats de lleure que s'organitzen a la Ludoteca de Santa Coloma i al Casal d'infants del Llamp, també per als mesos de juliol, agost i principi de setembre, i el departament de Joventut obre 6 places de monitors també per cobrir la seva oferta d'estiu. S'ofereix feina per a aspirants d'entre 18 i 30 anys, segons el tipus de plaça.

Finalment, el servei de Medi Ambient posa a disposició 10 places d'auxiliar, que s'adrecen a nois i noies d'entre 18 i 25 anys, i Recursos humans, 1 plaça adreçada a candidats d'entre 21 i 25 anys.

Les persones interessades a ocupar una d'aquestes places s'hauran d'adreçar al departament de Recursos Humans del comú d'Andorra la Vella. Tota la documentació i requisits de les respectives convocatòries, així com les sol·licituds, es poden descarregar a través de la web del comú. També es poden fer arribar al carrer Prat de la Creu, núm. 70-76, 1r pis, tota la documentació i requisits de les respectives convocatòries.

Les sol·licituds hauran de presentar-se, degudament omplertes, signades i complementades amb tota la documentació demanada, abans de les 15 hores del 14 d'abril.

stats