Parròquies 08/02/2023

Andorra la Vella escalfa motors pel Mercat de la Vall

El comú ha publicat el concurs públic per l'edició d'enguany

ARA Andorra
1 min
El Mercat de la Vall d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella ha convocat un concurs públic nacional, per procediment d'urgència, per muntar una nova edició del Mercat de la Vall 2023. Segons informen a través de l'edicte publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) la finalitat és adjudicar els serves de muntatge, desmuntatge, càrrega i descàrrega i emmagatzematge de les parades que s'ubiquen al centre històric el primer dissabte de cada mes des del maig fins a l'octubre.

D'aquesta manera, les persones interessades en el dit concurs poden descarregar el plec de bases, de forma gratuïta, a la pàgina web del comú (www.andorralavella.ad), a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte al BOPA. Totes les ofertes han de ser lliurades en sobre tancat abans de les 15.00 hores del 2 de març al departament de Secretaria General de la corporació. L'obertura de plecs s'efectuarà el dia 3 de març del 2023, a les 11.00 hores, al comú.

Cal recordar que el Mercat de la Vall és una mostra d'artesania creativa, art i productes agroalimentaris amb una trentena de parades que se celebra cada primer dissabte de mes.

stats