Parròquies 11/11/2023

Les aventures de Tadeo Jones omplen la sala de festes d'Encamp

L'espectacle de la companyia On Beat Producciones reviu les aventures d'un dels personatges d'animació més estimats en el món de les expedicions

ARA Andorra
1 min
Tadeo Jones presentant-se al públic d'Encamp.

EncampLa sala de festes del complex esportiu i sociocultural d'Encamp s'ha tornat a omplir aquest dissabte amb una nova proposta de la temporada de musicals infantils. En aquest cas, ha estat 'Tadeo Jones i la taula Maragda', la segona de les propostes del programa.

L'espectacle de la companyia On Beat Producciones reviu les aventures d'un dels personatges d'animació més estimats en el món de les expedicions. La representació de la qual han pogut gaudir les famílies mostra una aventura amb temes musicals originals que s'uneixen als de la pel·lícula amb veus en directe i una posada en escena totalment innovadora a través del videomapatge.

El tercer i darrer musical del cicle serà 'Encanto, tribut a Colòmbia', de La Mascara Producciones, que arribarà a l'escenari encampadà el 10 de desembre. Es tracta d'una fantasia musical de ritmes llatins, una explosió d'energia i color basat en la pel·lícula d'animació Disney d'idèntic títol i conté cançons i balls típics del país de la cúmbia o el bambuc.

stats