Parròquies 17/07/2022

"Balanç molt positiu" de la campanya de sanejament al rec del Solà

L'acció ha servit per recollir dotze tones de ferralla, fustes, bidons i tota mena de deixalles a través dels diferents punts de recollida que s'havien habilitat

ARA Andorra
1 min
Sacs plens de residus.

Andorra la VellaLa campanya per a la millora del paisatge urbà al voltant del rec del Solà que la conselleria de Patrimoni Natural del comú d'Andorra la Vella ha dut a terme entre l'1 i el 12 de juliol s'ha tancat amb "un balanç molt positiu", ja que els hortolans han tingut una "bona resposta" i, per tant, amb aquesta acció es contribuirà a millorar el paisatge urbà i els entorns del rec, tal com constaten des de la corporació comunal.

L'acció ha servit per recollir dotze tones de ferralla, fustes, bidons i tota mena de deixalles a través dels diferents punts de recollida que s'havien habilitat. De fet, des de la corporació comunal constaten que els contenidors que s'havien instal·lat estaven "plens" de deixalles.

Cal recordar que el comú va instal·lar una trentena de punts al llarg del passeig amb sacs de grans dimensions perquè els hortolans de la zona hi aboquessin residus voluminosos. A més, s'havien ubicat quatre contenidors a la via pública urbana en els accessos al rec per dipositar-hi residus amb un volum més gran.

L'objectiu de l'acció era la millora del paisatge més proper al nucli urbà facilitant que els propietaris o llogaters d'una quarantena de parcel·les tinguessin a prop aquests punts per netejar les seves parcel·les. I és que a més van poder comptar amb la col·laboració d'operaris del departament de Medi Ambient comunal per ajudar en el trasllat d'aquest material i runa i dur-lo a la planta de gestió corresponent.

stats