Parròquies 10/08/2022

La carretera de Beixalís, limitada als ciclistes els caps de setmana

L'objectiu és oferir una via més segura per a la pràctica del ciclisme vista l'afluència a la zona

ANA
1 min
La collada de Beixalís.

EncampLa carretera de Beixalís tindrà restringida la circulació a vehicles de motor tots els caps de setmana des del 13 d'agost fins al 18 de setembre de les vuit a les onze del matí. L'acció s'emmarca en l'estratègia com a país referent de cicloturisme i més concretament amb la campanya de seguretat viària 'Andorra Territori Ciclista', impulsada pel Govern, Andorra Turisme i en col·laboració amb els set comuns.

Segons informen des del comú d'Encamp, l'objectiu de les restriccions a Beixalís és oferir una via més segura per a la pràctica del ciclisme vista l'afluència a la zona i tenint present les condicions de la via. Durant el període esmentat, la carretera només estarà oberta a vianants, ciclistes, veïns autoritzats i vehicles de l'administració i d'emergències.

La campanya viària 'Andorra Territori Ciclista' es complementa amb diferents accions a les xarxes socials que pretenen inculcar conductes més respectuoses dels conductors cap als ciclistes i conscienciar sobre la seva fragilitat.

stats