Parròquies 21/12/2023

La concessió del comú d'Encamp a Saetde fa un pas endavant

També s'ha adjudicat l'obra de l'aparcament de Terra de la Coma Llarga

C. G. (ANA)
1 min
Els cònsols i consellers d'Encamp en el consell de comú celebrat aquest dijous.

EncampEl consell de comú d'Encamp ha donat per finalitzada la formalització del contracte amb Saetde de la concessió del Pic Maià Grau Roig en la qual s'inclou els drets i obligacions, sancions, estabilitat jurídica, entre altres. S'espera que en els pròxims dies es pugui oficialitzar la signatura per ambdues parts perquè la concessió pugui començar a partir de l'u de gener.

Un altre dels grans temes abordats ha sigut la proposta de la construcció de la xarxa de calor al Pas de la Casa que es durà a terme amb un conveni amb FEDA. Un estudi com a punt a favor de l'energia sostenible i adjudicat per poder conèixer ubicacions per col·locar nous parcs solars.

Després, s'ha adjudicat l'obra de l'aparcament de Terra de la Coma Llarga, que tindrà la capacitat de 142 places i disposarà d'un nou pipicà i un punt de recollida d'escombraries i trastos. El termini d'execució del projecte està previst en quatre mesos. L'afectació d'aquesta obra provocarà el tancament de l'aparcament Prat de Baró a partir del gener i més tard la part baixa de l'aparcament de la Mola.

Per acabar, el consell de comú ha comunicat la pujada d'un 5,5% dels preus públics, respecte a l'IPC. Aquest augment no afectarà els esdeveniments esportius, el transport públic de la parròquia, les activitats de la gent gran, ni tampoc a l'ús de l'aigua domèstic.

stats