Parròquies 30/10/2022

Cost de més 20.000 euros en imprevistos a les obres de la carretera de Nagol

Els treballs suplementaris, tal com ha sortit publicat en el BOPA d'aquesta setmana, s'han adjudicat a Progec i tindran un termini d'execució de 60 dies

ARA Andorra
1 min
L'entrada al poble de Nagol.

Sant Julià de LòriaSant Julià de Lòria destinarà prop de 22.800 euros més a les obres d'eixamplament de la carretera de Nagol arran d'uns fets sobrevinguts que han sorgit durant l'execució dels treballs. Segons ha explicat a l'ANA el cònsol major lauredià, Josep Majoral, en el decurs de l'obra ha sorgit "un imprevist" que ha obligat a dur a terme l'ampliació d'uns murs que inicialment no estaven previstos, però que finalment s'han hagut de començar a fer. Els treballs suplementaris, tal com ha sortit publicat en el BOPA d'aquesta setmana, s'han adjudicat a Progec i tindran un termini d'execució de 60 dies.

Concretament, durant les obres d'eixamplament s'ha constatat la necessitat de construir uns murs per canalitzar un torrent ubicat a la part alta de la carretera. Malgrat que aquesta obra no estava prevista, el comú ha decidit dur-la a terme aprofitant que ja s'estava duent a terme una actuació a la zona.

Amb tot, Majoral ha recordat que els treballs de millora d'aquest tram de la xarxa viària laurediana eren "una necessitat", ja que s'aconsegueix donar més seguretat en aquest tram i els veïns han mostrat la seva satisfacció. En aquest sentit, ha aprofitat per agrair el detall dels privats de cedir de manera gratuïta aquests espais per tal de millorar la circulació en aquesta carretera.

stats