Parròquies 21/03/2023

Encamp proposa activitats al voltant del món 'scout' i una sortida al kàrting per Setmana Santa

Les iniciatives es desenvoluparan del 3 al 14 d'abril

ARA Andorra
3 min
La imatge del cartell que anuncia les activitats.

EncampEl comú d'Encamp obre aquest dimarts les inscripcions per participar en les diferents activitats organitzades per les vacances de Pasqua a Encamp i al Pas de la Casa, que es desenvoluparan del 3 al 14 d’abril i estaran destinades a infants i joves dels tres als disset anys. El programa d’enguany compta, entre altres, amb una sortida al kàrting el Pla, una barbacoa, diferents estades a l’alberg de la Baronia i activitats lúdiques i d’oci envoltades en la temàtica dels 'scouts' i la fauna i flora dels Pirineus. Les inscripcions ja es poden fer a través de comuencamp.ad.

El programa d’activitats al Llaç d’animació d’Encamp i del Pas de la Casa (infants de tres a cinc anys) es dividirà en dues setmanes, del 3 al 6 d’abril i de l'11 al 14 d’abril, en el cas d’Encamp, i del 3 al 7 d’abril i del 10 al 14 d’abril al Pas de la Casa. L’horari d’activitats serà el mateix que el de l'àrea de Jovent, de les vuit del matí a les vuit del vespre (Encamp) i de les nou del matí a les vuit del vespre (Pas de la Casa). Durant aquests períodes, els participants emprendran una aventura amb un nou amic del Llaç, el Tom, un 'boy scout' reconegut arreu del món que s’ha quedat sense companys i que busca un nou equip de petits 'scouts'. Al llarg d’aquest recorregut, els menuts trobaran obstacles i proves que els ensenyaran petits consells de supervivència i, alhora, coneixeran la fauna i flora del país.

Activitats de l'àrea de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa

La programació d’activitats per als joves de sis a onze anys es divideix en dues setmanes. La primera anirà del 3 al 6 d’abril a Encamp i del 3 al 7 d’abril al Pas de la Casa. Durant aquests dies es farà una estada a l’alberg de la Baronia amb diferents propostes i activitats.

La segona setmana, de l’11 al 14 d’abril a Encamp i del 10 al 14 d’abril al Pas de la Casa, es desenvoluparà a les àrees de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa de les vuit del matí a les vuit del vespre (Encamp) i de les nou del matí a les vuit del vespre (Pas de la Casa). Durant els dos períodes els participants emprendran aventures fantàstiques convertint-se en autèntics 'boys' i 'girls scouts'. A més, descobriran diferents tips de supervivència i coneixeran la fauna i flora més representativa del Pirineu, tot fent activitats que uneixen el lleure amb l’aprenentatge.

Tant pel que fa a les activitats de les àrees de Jovent com per al Llaç d’animació, les places són limitades i el preu és de 77,80 euros a Encamp i 88,90 euros al Pas de la Casa. Hi ha un descompte del 10% amb el carnet del club Piolet i si ja s’és usuari dels serveis. També hi ha un 20% de descompte per al segon germà/na.

Les inscripcions es poden fer en línia a través de comuencamp.ad o a la recepció dels centres esportius.

Activitats Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa

Pel que fa a l’Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa (joves de dotze a disset anys), el dimarts 4 d’abril hi haurà una experiència sobre rodes al kàrting el Pla, acompanyada d’una barbacoa i de diferents activitats i tornejos als centres dels espais joves. Les inscripcions són gratuïtes, però les places són limitades, per tant, cal fer reserva prèvia trucant al 831 028, per whatsapp al 635 400, a través del correu electrònic espaijove@encamp.ad o per instagram a @espaijoveencamp.

D’altra banda, els dies 11 i 12 d’abril es farà una estada a l’alberg de la Baronia, on es pernoctarà i es duran a terme diferents activitats. En aquest cas, les inscripcions tenen un cost de 26,30 euros i hi ha un 10% de descompte si es disposa del carnet jove. Les places també són limitades.

stats