Parròquies 06/05/2023

Encamp s'omple de dansa amb el Dance Festival

Durant el dia hi haurà diferents activitats per als 250 participants i el públic assistent

ARA Andorra
2 min
Un moment de l'Encamp Dance Festival.

EncampL’Encamp Dance Festival ha donat el tret de sortida aquest dissabte al matí a la plaça dels Arínsols amb l’espectacle ‘Orígen’, de la Companyia Roockies_Dance_Studio de Barcelona. Durant el dia hi haurà diferents activitats per als 250 participants i el públic assistent. La inauguració ha comptat amb el conseller d’Esports Infància i Joventut del comú d’Encamp, Xavier Fernàndez, que ha assenyalat la importància de fer esdeveniments culturals que apropin els diferents arts a tots els públics. Fernàndez ha agraït a tota l’organització i als participants la seva dedicació i ha assegurat que el festival “segur ens donarà molt bones sorpreses”.

El conseller també ha llegit un text dedicat a la dansa indicant que “és una forma de pensar. A través d’ella podem encarnar les idees més abstractes i revelar el que no podem veure, el que no podem nomenar. La dansa també és un vincle entre persones”. Amb tot, ha felicitat als artistes per la seva “passió” i els ha encoratjat a seguir formant part d’aquest art.

El festival ha estat organitzat per l’entitat encampadana Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness amb l’objectiu de posar en valor la dansa i les diferents escoles i grups del país que treballen per fomentar aquest art.

Posteriorment a la inauguració, els assistents han pogut gaudir de diverses actuacions a càrrec de l’Esbart Sant Romà, l’Escola de Dansa Espanyola d’Encamp, Fitgipsy Dance, el Grup de Folklore Casa Portugal, Zumba Serradells, The real two i els grups Caramels i Hafrer Teens del CEADF.

Les activitats del matí han acabat amb una masterclass oberta a tots els participants a càrrec de Chris Suleh, director i coreògraf de Roockies_Dance_Studio i premiat com a millor coreògraf Idance 2022.

De cara a aquesta tarda, el festival continuarà amb més actuacions per part de Bela, el Grup Folklore Alto Minho, The beat, Alendoy, Sent i els grups del CEADF Happy move, Flow Breakers, Hafree Teens i Pumpumkà.

També hi haurà una altra classe magistral gratuïta de ball en línia a càrrec de Maria José Martinez, professora del grup Bela.

A més, hi haurà una ‘jam session’ amenitzada per la DJ Patricia Mantovani. Durant el tancament de la jornada se sortejarà diversos premis per participar en una 'masterclass' amb Chris Suleh per a dues persones i xecs regal per a roba esportiva.

stats