Parròquies 14/09/2022

Escaldes acull el Petit cap de setmana, amb actes per a les famílies

Les jornades començaran el dissabte a les onze del matí

ANA
2 min
Una imatge d'una edició anterior del Petit cap de setmana.

Escaldes-EngordanyEscaldes-Engordany acollirà aquest cap de setmana el Petit cap de setmana, dos dies d’activitats familiars variades i divertides, com ara jocs, música o tallers, per compartir amb avis, mares, pares, tiets i tietes i descobrir tot allò que pot aportar l’intercanvi generacional.

Així doncs, les jornades començaran el dissabte a les onze del matí amb els tallers en família al parc de la Mola. Es tracta d’activitats i treballs manuals en què participaran els grans i petits de casa. També a les onze, al parc de la Mola, s’ha programat un taller de música i creativitat amb la Fundació ONCA. Dansa i música perquè les famílies gaudeixin del fet musical des d’una vessant lúdica i festiva.

Les activitats seguiran a dos quarts de dotze del matí amb 'Una maleta de contes', a càrrec de la Moixera i Líquid Dansa al parc de la Mola. A dos quarts de cinc de la tarda hi haurà tallers en família al parc de la Mola; a les cinc seguirà l’espectacle 'Tempus' amb la companyia El que ma queda de teatre, a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany; i a les sis de la tarda tindrà lloc el concert 'Beatles for Kids', a càrrec del grup Abbey Road a la plaça Coprínceps. Es tracta d’un viatge per les millors cançons de la banda on grans i petits podran compartir els clàssics del quartet de Liverpool.

De cara a diumenge, hi haurà tallers en família de dos quarts d'onze a les dotze del matí. A les onze, s’ha programat 'Una maleta de contes' amb la Moixera i Líquid Dansa. Tancarà el Petit cap de setmana un concert a càrrec del Cor Rock d’Andorra acompanyat d’un vermut familiar a les dotze del migdia. Tots els actes de diumenge seran al parc de la Mola.

stats