Parròquies 04/07/2022

Escaldes-Engordany dona la benvinguda als monitors de l'estiu

El comú ha contractat 75 eventuals per aquest mes de juliol

ANA
1 min
La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, juntament amb la consellera de Gent Gran, Infància i RRHH, Magda Mata, i el conseller d'Esports i TIC, Josep Batalla, donen la benvinguda als monitors.

Escaldes-EngordanyLa cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, juntament amb la consellera de Gent Gran, Infància i RRHH, Magda Mata, i el conseller d'Esports i TIC, Josep Batalla, van donar la benvinguda als monitors que cobreixen el primer torn de l'Escaldes-Estiu, corresponent al mes de juliol.

Per aquest mes, el comú d'Escaldes-Engordany ha contractat un total de 75 eventuals, que permetran l'organització de les activitats adreçades als infants durant les vacances escolars. La visita de la cònsol major i els consellers va tenir lloc durant la formació prèvia que s'imparteix als monitors. Es tracta d'una formació obligatòria que està formada per un primer bloc de riscos laborals i un segon en què s'exposen les tasques del dia a dia que ha de dur a terme el monitor. Els monitors de l'Escaldes-Estiu han començat a treballar aquest dilluns.

stats