Parròquies 15/12/2022

Espectacle itinerant al Poblet de Nadal

Dissabte tindrà lloc la 5a cursa 'El petit Santa Claus' a l'Estadi comunal Joan Samarra i Vila

ARA Andorra
2 min
Un dels espectacles anteriors celebrats en el marc del Poblet de Nadal d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaEl Poblet de Nadal continua aquest cap de setmana amb activitats per a tota la família. L'eix comercial tornarà a ser aquest dissabte a la tarda el centre neuràlgic de les animacions, amb el muntatge 'Aquiles' a càrrec de la companyia La Fam teatre i amb un gegant articulat de més de 5 metres i mig com a protagonista. L'espectacle itinerant, el darrer de gran format d'aquesta edició, s'iniciarà a les 18.30 hores al carrer de la Unió i desfilarà per tota l'avinguda Meritxell fins a l'arribada a la plaça Príncep Benlloch.

També dissabte a la tarda tindrà lloc, a partir de les 17 hores, la 5a cursa 'El petit Santa Claus' a l'Estadi comunal Joan Samarra Vila. L'activitat, que organitzen conjuntament el Club Atletisme Valls d'Andorra i el comú d'Andorra la Vella, s'adreça a infants i famílies, que després de participar en la carrera podran lliurar la carta al Pare Noel i gaudir d'una xocolatada. A hores d'ara ja hi ha més de 60 inscrits i les persones que vulguin sumar-s'hi per participar-hi es poden inscriure fins al mateix dissabte a www.topcrono.net

La resta d'activitats que formen part del Poblet de Nadal segueixen en marxa, com el Mercat de Nadal, la pista de patinatge, l'Oficina de correus màgica i 'Neret after shopping' a la plaça del Poble. En aquest darrer espai continuen les actuacions en directe amb concerts de formacions i DJ del país, ja que han tingut molt bona acollida per part del públic.

Per als més petits, també hi ha el dissabte i el diumenge les diferents activitats al Talleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, adreçades a infants d'entre 4 i 7 anys.

Alhora, segueixen els elements identitaris que caracteritzen el Poblet, com les escenografies nadalenques arreu de la parròquia; les activitats del Parc de Nadal, a l'espai de l'antiga caserna de Bombers; i El Joc dels menairons, novetat d'enguany, on cal descobrir on s'amaguen pels carrers de la parròquia cinc éssers màgics i rebre un regal a canvi, a partir de les pistes i els mapes que es poden recollir a l'Oficina de turisme de la Rotonda o al punt d'informació del Mercat.

stats