Parròquies 10/09/2022

L'art envaeix els jardins d'Ordino

Choy afirma que el certament, que arriba a la seva quarta edició, està consolidat

ANA
1 min
Ciutadans visitant una de les mostres de l'Ordino Jardins d'Art.

OrdinoLa quarta edició de l'Ordino Jardins d'Art ha donat aquest dissabte el tret de sortida. L'encarrega d'inaugurar el certamen, ha estat la cònsol menor de la parròquia i consellera de Cultura, Eva Choy, qui ha manifestat que la iniciativa compta amb la participació de divuit artistes, nacional i internacional, concretament provinents d'Espanya i França, i que han envaït els espais verds de la vila amb les seves obres al llarg del cap de setmana.

La cònsol ha posat en relleu que l'esdeveniment ja està consolidat a la parròquia i que la voluntat de la corporació és donar cabuda als artistes i apropar a les famílies la cultura de l'art i les seves obres. Així doncs, ha recordat que la novetat d'enguany és el mercat d'art, on es mostren obres dels artistes que participen en el concurs i d'altres que no amb l'objectiu de donar participació a nous artistes i incentivar la venda d'art entre el públic assistent.

Choy també ha recordat que el veredicte amb el nom dels guanyadors del primer premi, un xec de 3.000 euros i una exposició, i l'accèssit de 1.000 euros, es donarà a conèixer el diumenge, a dos quarts de set de la tarda. Aquest any és col·laborador el Museu Carmen Thyssen, que ha preparat un taller de pintura 'plein air' per a tota la família. L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la consellera general ordinenca, Sandra Codina, el conseller del comú de la Massana, Guillem Forné, i l'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet.

stats