Parròquies 28/12/2022

L'estació depuradora de l'alberg de la Baronia d'Encamp costarà 140.000 euros

Construccions Roca serà l'encarregada de dur a terme els treballs, que tenen un termini d'execució de sis setmanes

ANA
1 min
Una imatge d'arxiu de l'alberg de la Baronia.

EncampLa instal·lació d'una nova estació de tractament d'aigües residuals a l'alberg de la Baronia tindrà un cost de 140.125 euros. Així surt publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) en un edicte on es fa constar que serà l'empresa Construccions Roca l'encarregada de dur a terme els treballs, que han d'estar enllestits en un termini de sis setmanes.

L'adjudicació es va acordar en la junta de govern celebrada el passat 15 de desembre. Cal recordar que ja a l'estiu es va plantejar la convocatòria d'aquest concurs, que ara s'ha adjudicat.

D'altra banda, el comú d'Encamp ha adjudicat per un import de 49.782 euros la restauració de l'orri d'Emportona. Serà la mateixa empresa que farà els treballs de la depuradora la que durà a terme també aquesta restauració, que haurà d'estar enllestida en quatre mesos. Cal destacar que la recuperació d'aquest orri entra dins la línia de posar en valor aquest patrimoni que ha seguit la corporació comunal en els últims anys.

El concurs per a l'adjudicació d'aquests treballs es va convocar el passat 4 de novembre i les empreses van tenir fins al dia 30 per presentar les seves ofertes. Un cop analitzades, la junta de govern celebrada el dia 15 d'aquest mes va prendre la decisió d'adjudicar els treballs a l'empresa abans esmentada.

stats