Parròquies 16/05/2023

Majoral i Pérez-Desoy acorden continuar amb la línia de col·laboracions entre el comú i l'ambaixada

Després de la trobada, l'ambaixador ha signat al llibre d'honor i els cònsols li han regalat un exemplar del llibre 'Laurèdia fa Cent Anys'

ANA
1 min
La trobada entre els cònsols de Sant Julià de Lòria i l'ambaixador d'Espanya a Andorra.

Sant Julià de LòriaL'ambaixador d'Espanya a Andorra, Carlos Pérez-Desoy, continua amb la ronda de visites institucionals per les diferents parròquies del país. Aquest dimarts ha estat el torn de Sant Julià de Lòria, on ha mantingut una trobada amb els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina.

El diplomàtic, que ha vingut acompanyat del ministre conseller, Enrique Conde, ha participat en una xerrada amb els mandataris lauredians en la qual totes dues parts han coincidit en continuar donant impuls a la línia de col·laboracions establertes entre les dues institucions, una relació que va començar durant l'època del seu antecessor, Àngel Ros.

D'aquesta manera, s'ha recordat el concert que el pianista Chico Pérez va oferir el passat 16 de novembre a l'església parroquial, una actuació que va haver de traslladar-se a aquest espai després de l'incendi que es va originar al Centre cultural i de congressos lauredià tot just una setmana abans.

Després de la trobada, Pérez-Desoy ha signat al llibre d'honor i els cònsols li han regalat un exemplar del llibre 'Laurèdia fa Cent Anys', així com altres dos del títol 'Petita història de Canòlich', il·lustrat per Pilarín Bayés amb motiu del 800 aniversari de la troballa de la Mare de Déu de Canòlich.

stats