Parròquies 02/11/2022

La Massana fa oficial el tancament de l’abocador de Beixalís

Ha estat en funcionament durant quinze anys de forma ininterrompuda

ARA Andorra
1 min
L'abocador de Beixalís.

La MassanaCom ja havia anunciat el Comú de la Massana, l’abocador de Beixalís ja ha tancat les seves portes. Segons l’informe tècnic de balanç de la situació, encara quedaria lliure un espai que el Comú de la Massana es reserva per les terres derivades de les obres públiques previstes pel pròxim any.

“Tenim una obra molt rellevant, la nova carretera de desviació de la Massana, i és important disposar d’un abocador proper”, ha assegurat la cònsol menor, Eva Sansa.

L’abocador ja està tancat i només s’obrirà puntualment per realitzar els darrers abocaments procedents de les obres del Comú de la Massana.

Sansa recorda que l’abocador de Beixalís ha estat en funcionament durant quinze anys de forma ininterrompuda, al servei de totes les empreses del país. Anteriorment, la Massana també donava servei a les constructores, amb l’abocador de Comallemple. “Considerem que la Massana ja ha fet molts esforços durant els darrers vint anys, obrint i mantenint dos abocadors de lliure accés per a totes les empreses del país”, ha afirmat Sansa.

El Comú de la Massana ja va informar sobre el tancament de l’abocador de Beixalís durant la reunió de cònsols del 8 de juliol del 2021.

stats