Parròquies 04/09/2022

Més de 250 persones a l'Aplec de Sardanes d'Encamp

Després d’un concurs molt renyit s’ha proclamat campiona la Colla Sabadell

ANA
1 min
Un moment del concurs celebrat aquest dissabte a Encamp.

EncampEncamp acull durant tot el cap de setmana l’Aplec de Sardanes, que enguany arriba a la seva 27a edició, i que inclou també el concurs de colles que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a la plaça dels Arínsols. El concurs ha aplegat cinc colles provinents de diferents llocs de Catalunya: la Colla Sabadell (Sabadell), Colla Continuïtat (Terrassa), Colla Enèrgica (Esparreguera), Colla Fonts de Valldans (Ponts) i la Colla Amunt i Crits (Terrassa). Després d’un concurs molt renyit s’ha proclamat campiona la Colla Sabadell.

L’entrega de premis ha anat a càrrec del cònsol menor, Jean Michel Rascagnères i del conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz que ha destacat que “després de dos anys de pandèmia recuperem el concurs amb més de 250 persones”.

Aquest dissabte a la nit està prevista una audició de sardanes a la plaça amb la cobla La Flama de Farners, i diumenge durant tot el dia hi haurà ballada de sardanes amb les cobles La Flama de Farners i la Jovenívola de Sabadell, a partir de dos quarts d'onze del matí i des de dos quarts de cinc de la tarda.

stats