Parròquies 17/04/2024

Els propietaris encara confien que Ordino farà marxa enrere amb el POUP

Temen que generi un efecte dominó a la resta de parròquies

ARA Andorra
1 min
Propietaris d’Ordino es preparen per anar “a la guerra” contra el POUP que deixa en valor gairebé zero el 80% dels terrenys

OrdinoL'Associació de Propietaris de Terres d'Andorra (APTA) ha reforçat el seu departament jurídic amb la incorporació de tres advocats. Tal com informa RTVA, Xavier Jordana, Bibiana Rosa i Sofia Garrallà van ser els encarregats d'elaborar el recurs que més de cent propietaris de la parròquia d'Ordino van signar contra el POUP.

El secretari de l'APTA, Jordi Cerqueda, declara que estaran atents a la revisió de la llei i que els preocupa que el POUP pugui generar un efecte dominó a la resta de parròquies.

Xavier Jordana, un dels advocats de l'associació, recorda que el POUP pretén convertir terrenys que eren urbanitzables en no urbanitzables. Argumenta que això es diu "classificar terrenys" i que és una competència de la llei general d'ordenació del territori i urbanisme des de l'any 2000. El comú pot, segons les seves conclusions, qualificar terrenys i fixar els paràmetres, però no canviar les normes de joc.

Des de l'APTA i el seu equip jurídic encara confien que el comú d'Ordino farà marxa enrere amb el POUP, i reclamen que se'ls tingui en compte a la presa de decisions.

stats