Parròquies 17/08/2022

Santa Coloma recupera l'arrossada popular per la festa major

La celebració, que torna a la normalitat després de la pandèmia, té lloc aquest cap de setmana

ARA Andorra
2 min
Sardanes a la festa major de Santa Coloma.

Andorra la VellaLa festa major de Santa Coloma torna a la normalitat després de la pandèmia i recupera els actes més tradicionals i multitudinaris. Així, la comissió de festes de Santa Coloma, amb la col·laboració del comú d’Andorra la Vella, organitza una festa sense restriccions per la pandèmia i recupera actes com l’aperitiu i l’arrossada popular, que l’any passat es van suspendre per evitar contagis de Covid-19.

El tret de sortida a la festa major serà el dissabte 20 d’agost a dos quarts d'onze del matí amb una gran traca pels carrers de Santa Coloma. A la tarda, hi haurà el concurs de petanca, la gimcana infantil i el concurs de menjar flams. El ball de nit amb Kool Age iniciarà les activitats nocturnes a les onze. A la mitjanit, gimcana nocturna, i a la una de la matinada, concert de Manu & The Vodka’s i discomòbil.

El diumenge 21 a les dotze del migdia se celebrarà la missa solemne a l’església de Santa Coloma, seguida d’un aperitiu a la plaça Major. Alhora, es farà una ballada de sardanes amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona a l’aparcament d’Enclar, on a les dues del migdia se servirà l’arrossada popular. A la tarda, concurs de botifarra, havaneres i rom cremat, i ball de tarda per a la gent gran. Diumenge se celebrarà la Nit de Rock amb actuacions dels grups Freyja, Perifèria i Pas’N’fals, que acabarà amb discomòbil a la matinada.

Les activitats de l’últim dia de festa major (dilluns 22), començaran a les onze del matí amb la festa de l’escuma a la plaça major. A la tarda, hi haurà karaoke i xocolatada a les cinc. I a partir de dos quarts d'onze de la nit, fi de festa a l’aparcament d’Enclar amb el ball de nit a càrrec de Duet Join, i la discomòbil amenitzada per DJ Andrius.

stats