Parròquies 10/02/2023

Sentit únic a Prat de la Creu a partir de dilluns

La circulació es veurà alterada els dies feiners de 9.30 a 16.30 hores

ARA Andorra
1 min
Una imatge del carrer Prat de la Creu.

Andorra la VellaEl desplegament de la xarxa de calor per part de FEDA-Ecoterm al carrer Prat de la Creu inicia la setmana vinent una nova fase, entre l’ambaixada espanyola i el riu, que comportarà algunes restriccions de trànsit. Així doncs, a partir del dia 13 de febrer i durant els dies feiners, entre dos quarts de deu de la nit i dos quarts de cinc de la tarda, al carrer Prat de la Creu només s’hi podrà circular en direcció Escaldes-Engordany, a excepció del transport públic, el servei d’urgències i els veïns del carrer Pompeu Fabra, que mantindran la circulació en els dos carrils. Durant els caps de setmana es podrà transitar en els dos sentits del carrer.

Els vehicles provinents de la rotonda seran desviats a partir del proper dilluns, i en l’horari indicat, cap al carrer Bonaventura Armengol al pont nou. Des del comú d'Andorra la Vella es recomana, com a via alternativa, el pas per l’avinguda Meritxell.

Les obres del carrer Prat de la Creu es van iniciar el juliol per instal·lar la xarxa de calefacció urbana que la filial de FEDA està desplegant al centre de la parròquia.dsadasd

stats