Parròquies 05/07/2022

Tret de sortida a l'Encamp en Clau de Llum

Un vídeo mapatge sobre la història del Pas i l'espectacle 'La màgia de la llum i la música' a Engolasters encetaran el cicle

ANA
2 min
El cartell de l'Encamp en Clau de Llum.

EncampDos espectacles de llum i música seran l'estrena de l'Encamp en Clau de Llum del 2022 que torna al seu format original prepandèmia: nits d'estiu amb música i llum i en espais singulars de la parròquia. D'aquesta manera, dimecres 6 de juliol al Pas de la Casa, a les 22 hores, es projectarà el vídeo mapatge sobre la història de la vila a la façana de l'església de Sant Pere, que servirà com a pantalla. L'espectacle, que durarà uns 15 minuts, explicarà a través d'una veu poètica i un arranjament musical i lumínic, creat especialment, la història i el naixement de la vila. És una projecció apta per a tots els públics que traslladarà als espectadors a moments especials de la vida del poble.

Dijous 7 de juliol serà el torn de l'espectacle "La màgia de la llum i la música a Engolasters". Una creació amb idea, música i creació original transportarà a l'espectador enmig d'un bosc màgic al bell mig de la natura amb el so dels animals, un petit itinerari que es succeeix pels arbres jugant amb la geometria. És una instal·lació efímera, molt respectuosa amb la natura i l'entorn i que es podrà gaudir només la nit del dijous. La projecció lumínica i musical damunt de la vegetació dels voltants del llac d'Engolasters continuarà amb l'actuació de l'Esbart Sant Romà amb la peça Encís i, finalment, amb l'actuació musical de Lewis Enma & the BCN Fireballs. La vetllada a Engolasters començarà a les 22 hores i es podrà arribar fins al llac amb autobús des del centre d'Encamp. La sortida serà a les 21 hores des de davant del Rosaleda i serà gratuït.

Des del comú s'ha preparat un refrigeri per a tots els assistents per gaudir-ne durant l'espectacle. La creació audiovisual que es projectarà compta amb la col·laboració de l'artista audiovisual Tom Carr, reconegut expert internacional en el món audiovisual i Slide Media. El cicle Encamp en Clau de Llum continuarà els dies 11 d'agost amb l'actuació de l'Escena Nacional d'Andorra i l'espectacle Credere a l'església de Santa Eulàlia.

Espectacle a l'estany de les Abelletes i a la Torre dels Moros els dies 31 d'agost i 1 de setembre

El dia 31 d'agost la projecció lumínica i musical es trasllada a l'estany de les Abelletes, amb 'La màgia de la llum i la música a les Abelletes' que contempla també l'actuació musical de Lewis Enma & the BCN Fireballs, a les 22 hores. L'accés fins a l'estany serà un camí il·luminat que permetrà gaudir d'una passejada nocturna fins a arribar a la zona on es farà la projecció i el concert.

Dijous 1 de setembre serà el torn del 'Mapping, el castell de les Bons' una projecció musical i lumínica a la Torre dels Moros que serà el darrer dels espectacles inclosos en l'Encamp en Clau de Llum del 2022. L'horari serà l'habitual a les 22 hores. L'espectacle explicarà la història d'aquest punt emblemàtic de la parròquia i el lligam amb la creació d'Andorra.

stats