Política 02/04/2019

Andorra participa en la sisena reunió dels petits països de l'OMS

Els representants han debatut al voltant dels reptes en matèria de salut de les societats actuals

Agència Ana
1 min
El secretari d'Estat de Salut en funcions, Joan León, durant la seva participació en la sisena reunió d'alt nivell dels petits països de l'OMS. / SFG

Andorra la VellaEl secretari d'Estat de Salut en funcions, Joan León, ha participat en la sisena reunió d'alt nivell dels petits països de l'OMS. La trobada ha tingut lloc a San Marino i ha inclòs onze països de la regió europea de l'OMS (Islàndia, Malta, Mònaco, San Marino, Montenegro, Luxemburg, Xipre, Andorra, Eslovènia, Estònia i Letònia). Els diferents representants han debatut al voltant de diversos reptes en matèria de salut de les societats actuals, tenint en compte les especificitats dels petits estats.

León, acompanyat pel coordinador nacional de l'OMS, Josep Romagosa, ha intervingut en les diferents taules de treball posant en relleu les accions dutes a terme al Principat en relació als objectius pel desenvolupament sostenible de l'agenda 2030, destacant aspectes relacionats amb la participació ciutadana en els models de gestió de la salut, així com en aspectes referents als recursos humans vinculats a la sanitat.

stats