Política 23/06/2017

Bartumeu assegura que la policia espanyola es va endur tots els arxius dels clients de BPA

L'excap de Govern participa en un documental que s'estrena dimecres que ve a un cinema de Barcelona

ARA Andorra
1 min

Andorra la VellaJaume Bartumeu explica en un documental que la policia espanyola s'hauria endut tots els arxius dels clients de BPA, tot i que no especifica en quin moment s'hauria produït aquest fet. L’exadvocat de la família Cierco afegeix que l’operació s'hauria fet "mitjançant el procediment informàtic de buidat d’arxius".

"Algú –continua el president d'SDP–, que no em consta que fos la fiscalia andorrana, va deixar entrar a Andorra uns organismes policials espanyols’, assegura. "Més gros que això, més fort que això, crec que ja no ho trobaríem, no?", conclou.

Jaume Bartumeu fa aquestes manifestacions en el vídeo promocional presentat aquest dijous del documental 'Las cloacas de Interior', un treball periodístic que posa al descobert les pràctiques sense control que portaven a terme alts càrrecs policials i del ministeri de l'Interior espanyol per anar en contra del procés polític que es viu a Catalunya. El documental, produït per Mediapro, s’estrenarà dimecres que ve als cinemes Aribau de Barcelona.

stats