Política 07/04/2019

Cap sorpresa a la Massana: Ciutadans Compromesos guanya

La formació de Carles Naudi i Raül Ferré s'imposa amb el 56,13% dels vots

Ara Andorra
1 min
Resultat parroquial a la Massana.

Andorra la VellaLa victòria de Ciutadans Compromesos a la Massana era una cosa que gairebé tothom donava per segura a la Massana. I s'han complert tots els pronòstics, la formació encapçalada per Carles Naudi i Raül Ferré s'ha imposat amb un 56,13% dels vots a la de d'Acord, integrada per Judith Pallarés i Vicenç Alay. La formació de Ciutadans Corpromesos ha aconseguit 1.136 vots front els 888 de d'Acord (43,87%).

La participació ha estat elevada a la Massana, amb un 73,72% dels 3.067 electors, un 1,02% més que ara fa tot just quatre anys. Llavors concorrien a les eleccions tres llistes però els ara contricants Carles Naudi i Judith Pallarés encapçalant la llista d'Independents + Liberals van aconseguir imposar-se a Demòcrates + Moviment Massanenc i PS+Verds+IC+Independents.

Després de saber-se els resultats Naudi ha manifestat a Andorra Televisió que tot i que tothom els donava la victòria ells mai havien volgut tenir l'etiqueta de favorits i ha afegit que un cop se sàpiga la força que guanya les eleccions en parlaran ja que el seu objectiu és el de treballar "pel progrés del país".

La candidata de d'Acord Judith Pallarés ha destacat que sabien que era "difícil" però s'ha mostrat contenta malgrat la derrota tant pel suport rebut com per l'experiència de concórrer de manera conjunta amb el PS a la territorial i en aquest sentit s'ha mostrat ferma en assegurar que han fet "bona feina" plegats. De fet, ha afegit que és una fórmula que els agradaria "tornar a repetir", tot i que ha concretat que encara és molt aviat per saber del cert si tindrà "continuïtat".

stats