Política 28/11/2019

Carmona diu que Marsol "ha suspès"

La candidata a cònsol major critica el baix compliment del promès per Demòcrates

Ara Andorra
1 min
Un moment de la presentació de la llista del PS+Independents d'Andorra la Vella. / PS

Andorra la VellaLa candidatura del PS+Independents d’Andorra la Vella, que s’ha presentat aquest dimecres al vespre, té un “programa ambiciós, que ens implica a tots”, ha assegurat la cap de llista i candidata a cònsol major, Dolors Carmona. En aquest sentit, ha assenyalat que les “paraules clau” que identifiquen l’equip i el programa són “ganes, coherència, planificació, transparència i projecte”, atributs que han faltat en el mandat de DA al comú de la capital, on “no han arribat a complir el 47% del que van prometre”, ha afirmat.

Així, l’equip liderat per Carmona considera que Marsol “ha suspès” i defensa que “les coses s’han de fer amb planificació i coherència, i la improvisació ha de quedar al marge de la política”. “Esperem que la ciutadania no es deixi enlluernar per les coses superficials”, perquè moltes de les propostes no s’han acabat realitzant, especialment de l’àmbit social, i són “moltes les zones que mereixen una intervenció urgent”, ha manifestat Carmona.

Des del PS+Independents s’han compromès a “treballar a fons per aconseguir una Andorra la Vella per a tothom”. La candidata a cònsol major ha explicat que això passa per “cinc grans eixos”. El primer és fer una parròquia “oberta, participativa i transparent”. El segon fer-la “justa al costat de les persones”. Fer que sigui “una parròquia per sentir, per gaudir i de futur” serà el tercer eix, i el quart fer que sigui una parròquia “per viure-hi”. I finalment, cal que sigui una parròquia “que aposta per tots els barris”.

stats