Política 03/10/2019

Carmona ho tornarà a intentar a la capital

El PS anuncia que serà la candidata a cònsol per Andorra la Vella

Ara Andorra
1 min
Les conselleres del PS + I Dolors Carmona i Lídia Samarra, abans de l'inici de la sessió de consell de comú. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaEl PS ha anunciat en un comunicat a les xarxes socials que Dolors Carmona serà la candidata a cònsol a Andorra la Vella en les eleccions del 15 de desembre. "És un compromís molt important. Volem guanyar perquè els ciutadans decideixin quina parròquia volen", ha dit la candidata al programa 'Ara i Aquí' d'RNA, on ha fet l'anunci públicament.

La consellera de l'oposició al comú de la capital ha assegurat que el comitè parroquial treballa en una llista amb gent que ja hi va ser fa quatre anys però també amb cares noves, i alhora s'ha mostrat molt crítica amb la gestió de la majoria, a qui ha acusat de manca clara de previsió.

En l'entrevista, Carmona ha evitat pronunciar-se sobre quin lloc ocuparà Lídia Samarra, tot i que s'ha mostrat convençuda que la ciutadania demana un canvi, i confiada després de la victòria socialdemòcrata a les darreres generals a la territorial d'Andorra la Vella.

A Ràdio Nacional ha parlat del telecabina del pic de Carroi, un tema que es reactiva sempre que hi ha eleccions, i que si es fes la inversió hauria de ser privada. Pensa que "pot ser un revulsiu més, una activitat que doni alternatives a les que es fan a la parròquia, però finançar un equipament d'aquest tipus amb fons públics, ho veiem una mica agosarat tenint en compte la magnitud del projecte".

Ha tornat a criticar la privatització de l'alberg de la Comella i l'augment de preus dels Serradells. Creu que el centre esportiu no ha de ser una infraestructura per fer negoci i el que cal és trobar un equilibri.

stats