Política 30/01/2018

Ciutadans Compromesos acorda deixar d'utilitzar les seves sigles al Consell General

L'organització parroquial així ho ha decidit en una reunió celebrada aquest dilluns i a proposta de Carles Naudi

M. M. / M. T.
2 min
Carles Naudi, a primera fila i els consellers del grup liberal al darrera de tot. / M. M.

Andorra la VellaEl trencament del grup parlamentaria liberal al Consell General encara porta cua. Després que en la celebració de la sessió extraordinària del 18 de gener els consellers liberals i els del grup mixt ja van ocupar les seves noves posicions, ara una assemblea de Ciutadans Compromesos ha acordar deixar d'utilitzar les seves sigles per representar els cinc consellers exliberals escindits. Cal recordar que un cop es va formalitzar el trencament del grup liberal, cinc consellers d'aquest grup parlamentari van entrar a formar part del grup mixt, entre ells Carles Naudi i Joan Carles Camp. Per distingir-se de la resta de consellers generals que formen part de l'ampli calaix parlamentari del grup mixt, els díscols liberals van decidir autoanomenar-se UL+CC (Unió Laurediana + Ciutadans Compromesos).

“Ciutadans Compromesos no es va presentar a les eleccions nacionals sinó que els representants de CC vam decidir que finalment ho fèiem com a independents”, ha recordat la consellera liberal Judith Pallarés i que també forma part de CC. És per això que ha apuntat que “no tenia sentit que els cinc consellers que han marxat es diguessin CC, perquè no és cert”. Pallarés ha admès que, a més, generava confusió que utilitzessin aquestes sigles quan ella també forma part de la plataforma parroquial i continua dins del grup parlamentari liberal. “No era coherent que es capitalitzés el nom”, ha sentenciat.

En vista d'aquestes queixes i per no generar mal maror, en la reunió d'aquest dilluns passat, Carles Naudi va posar sobre la taula la possibilitat de deixar d'utilitzar les sigles i l'assemblea així ho va acordar. D'aquesta manera, els cinc consellers exliberals que ara estan al grup mixt deixaran d'utilitzar les sigles de CC. Malgrat que el mateix Naudi ha explicat en declaracions a l'ARA que encara no tenen decidit com s'anomenaran a partir d'ara, ha apuntat que el més raonable és dir-se UL+Independents o independents de la Massana. El mateix Naudi també ha proposat que tots tres consellers treballin plegats amb el comú de la Massana amb tots aquells temes que tinguin a veure amb la parròquia, perquè ha recordat que CC "segueix treballant amb normalitat per unes idees compartides".

stats