Política 07/12/2019

Ciutadans Compromesos renovarà les instal·lacions de la Casa Pairal

Molné es compromet a reunir-se amb la gent gran per veure quines millores serien les més adients

M. P.
2 min
Els candidats de Ciutadans Compromesos, amb Olga Molné al capdavant, han visitat les padrines i padrins de la casa pairal de la Massana. / M.P.

La MassanaEls membres de la candidatura de CC+DA+L'A han visitat aquest dissabte la Casa Pairal de la Massana amb la voluntat d'informar a la gent gran sobre els punts que la formació duu al programa i que els afecten directament. La cap de llista, Olga Molné, ha explicat que una de les primeres modificacions que posaran en marxa serà una "renovació" de l'interior de la Casa Pairal, ja que les padrines i padrins "ens han explicat que voldrien fer algunes millores" i, per tant, la voluntat és convocar un seguit de reunions amb els usuaris "per escoltar quins són els seus neguits i en què consisteixen les remodelacions que volen fer" i, si les propostes són viables econòmicament, "farem el que volen".

Tanmateix, la cap de llista també ha posat en relleu que es tornarà a celebrar un concurs públic per a la remodelació de la plaça de la Ciutadania, que havia d'estar reformada enguany però que no ha estat possible per l'elevat pressupost presentat per les empreses. Tot i això, Molné ha confirmat que "tornarem a aprovar-ho perquè està en mal estat i és necessari".

Un altre dels punts celebrats per la gent gran ha estat la proposta de millora de les voreres de la parròquia. Així doncs, la formació millorarà les existents, refarà les que es troben en mal estat i n'hi crearà de noves allà on no hi ha "perquè la nostra idea és que, al final, tots els pobles estiguin connectats" i permetre, d'aquesta manera, que des de la Massana "es pugui anar a peu a la resta de pobles". Un fet que en l'actualitat no és possible perquè "no és segur", ha refermat la candidata. Per finalitzar, també s'ha compromès a millorar la comunicació envers la gent gran perquè "de vegades hi ha coses que no arriben" i, en aquest sentit, "és important que estiguin informats en tot moment de totes les ofertes que hi ha".

stats