En Comú per Encamp vol continuar apostant per la reactivació econòmica

El Pas de la Casa i el Prat Gran són també eixos centrals del programa electoral

Continuar amb el projecte de reactivació econòmica de la parròquia, al nucli d’ Encamp però fent especial èmfasi també en el Pas de la Casa, és una de les principals línies de treball que vol impulsar la llista En Comú per Encamp, que s’ha presentat formalment aquest divendres al matí. La candidata a cònsol major, Laura Mas, ha exposat que en el mandat que ara expira s’ha fet una diagnosi clara de la situació, amb l’aprovació del pla director. “Tenim tota l’estratègia” i ara cal seguir desenvolupant-la, ha remarcat.

En Comú per Encamp, tal com ha recordat Mas, agrupa diferents sensibilitats: Units pel Progrés, Demòcrates, Liberals d’Andorra i Independents. Tal com ha explicat, l'acord ha estat “fàcil”, ja que els objectius per a Encamp són els mateixos i el projecte és “comú”. UP+DA és un partit “obert a tothom”, ha afegit.

Tot i que es tracta d’un projecte “ continuista”, també és “ renovador”, tenint en compte que la llista compta amb una majoria de cares noves. És “una aposta en gran per la parròquia”, ha exposat Mas. El Pas de la Casa i el Prat Gran seran alguns dels eixos centrals del programa electoral, tal com informen des de la formació a través d'un comunicat.

Junt amb Mas, han assistit a la presentació el candidat a cònsol menor, Joan Miquel Rascagneres; la número tres, Josefina Rodríguez, i el número quatre, Eric Alguacil.