Política 01/03/2019

DA modernitza la imatge

El partit ha canviat la tonalitat del taronja i ha afegit al logotip el blanc i el blau turquesa

Ara Andorra
1 min
El nou logotip de DA. / DEMÒCRATES

Andorra la VellaDemòcrates per Andorra (DA) o Demòcrates, tal com figura des d'aquest dijous a les seves xarxes socials, ha renovat la seva imatge de partit de cara a les pròximes eleccions generals del 7 d'abril, així com el seu logotip. En aquest sentit, el membre del comitè parroquial de Canillo de DA, Guillem Casal, ha informat que el canvi s'explica per una "modernització", i ha posat en relleu que "gairebé a cada elecció ho fem".

D'aquesta manera, els demòcrates han canviat la tonalitat del color taronja, que estava "una mica antiquat", i han optat per afegir el blanc i el blau turquesa. "El canvi de colors és com la moda a l'estiu", ha ironitzat Casal, i ha atribuït el canvi per representar "renovació", ja que també era important "fer evolucionar la marca" aprofitant "que és moment d'eleccions i de moviment".

Quant a l'eliminació de 'per Andorra', Casal ha confirmat que ja fa quatre anys que es defineixen tan sols com a demòcrates, tot i que no han abandonat les sigles de DA. "Va haver-hi un congrés el 28 d'abril del 2015 en què 'per Andorra' ja no hi sortia", ha dit. A més, "Xavier Espot, en l'acte del 12 de desembre, també parlava de demòcrates" ha finalitzat.

stats