Política 02/03/2015

DA s'emporta Encamp amb el 37,49% dels vots

Maria Martisella i Carles Ensenyat són els consellers que representaran Encamp al Consell General

N.m.
2 min
Resultats a Encamp. / N.M.

EncampEls candidats d'UP+DA Maria Martisella i Carles Ensenyat seran els consellers generals que representaran la parròquia d'Encamp, després d'haver guanyat a la circumscripció parroquial amb el 37,49%. La segona força política a la parròquia ha estat el PS+Verds+IC+Independents, amb el 30,44% dels vots, seguits de la candidatura de Liberals+Independents, amb el 24%, i amb SDP en darrer lloc, amb el 8,05%.

En total Demòcrates per Andorra ha rebut 745 vots, el PS 605, Liberals d'Andorra amb 477 i SDP amb 160. A més, hi ha hagut un total de 151 vots en blanc i 42 vots nuls. La participació a la parròquia ha estat del 64,64%.

La cap de llista d'UP+DA a Encamp, Maria Martisella s'ha mostrat molt satisfeta del resultat obtingut a la parròquia encampadana. Tot i admetre que incialment han patit, "finalment s'ha aconseguit". "S'ha fet molt bona feina, però això és el principi de tot, perquè ara hem de començar a treballar", ha afegit.

Martisella ha assegurat que "presentàvem un projecte sòlid i amb ganes de tirar endavant". En aquest sentit, ha remarcat que "durant la campanya hem pogut copsar les necessitats que té la gent, i moltes les podrem sol·lucionar amb el nostre projecte".

Els candidats del PS, David Rios i Núria Pirot han valorat els resultats. Pirot ha expressat que el resultat ha estat satisfactori tot i que els hagués agradat guanyar. No obstant s'ha mostrat agraïda i contenta del treball que s'ha fet. Per la seva banda, Rios ha destacat que han quedat a pocs vots de la victòria, a 140, i que això és mot positiu ja que "no estem lluny de ser els primers".

Per la seva banda, Valentí Martí ha arribat a la seu dels liberals molt decebut, i abans de tenir els resultats finals ja ha expressat la seva tristor. Ha felicitat els guanyadors, i ha refusat pensar en les eleccions comunals del desembre. Els companys liberals han animat Martí amb abraçades.

stats