La llista de Demòcrates a Escaldes s'aferra al clip per arribar als ciutadans

Figures rellevants de la política nacional com Xavier Espot i Toni Martí donen suport a Miquel Aleix

La candidatura escaldenca Demòcrates+Independents ha presentat aquest divendres al vespre el seu lema, ‘Junts fem Escaldes-Engordany’, que és el que utilitzarà per a la campanya electoral que s'inicia el proper diumenge. Els demòcrates encapçalats per Miquel Aleix han fet públic, també, el logotip: un clip. Entre els presents, l'actual cap de Govern, Xavier Espot, i excap de Govern i excònsol, Toni Martí.

La majoria de membres del comitè parroquial i d’altres militants escaldencs han donat suport a l'equip de campanya per intentar aconseguir els millors resultats possibles a les properes comunals. Entre els presents ha estat present el cap de Govern, Xavier Espot; els dos candidats a cònsols, Miquel Aleix i Núria Barquín, l’excap de Govern i també excònsol, Toni Martí, i els actuals cònsols major i menor, Trini Marín i Marc Calvet, entre d’altres.

Barquín ha recordat que el projecte de Demòcrates va començar el 2011, llavors liderat per Martí. Vuit anys més tard “ el projecte continua igual de fort”, ara liderat per un altre escaldenc, Xavier Espot.

Pel que fa a la candidatura que es presenta als comicis, es marca l’objectiu de donar un impuls a la parròquia, però aprofitant el gran bagatge que deixa l’equip comunal sortint.