Política 28/11/2019

Demòcrates assegura que els ‘seus’ comuns han reduït el deute en 88 milions d’euros

La formació ha creat l'etiqueta 'gestió responsable' com un dels eixos de la campanya electoral de les cinc candidatures

Ara Andorra
1 min
demòcrates

Escaldes-EngordanyLa gestió dels comuns governats per Demòcrates ha permès una reducció global de 88 milions d’euros de deute, tal com han explicat aquest dijous al migdia els representants de les candidatures En Comú per Andorra la Vella, En Comú per Encamp, En Comú per Ordino i de Demòcrates+Independents d’Escaldes i Demòcrates+Independents de Canillo. Aquesta política és la base per a la creació de l'etiqueta ‘gestió responsable’, que serà un dels eixos de la campanya electoral de les cinc formacions. Així mateix, els cinc candidats han assegurat que hi ha un compromís ferm a seguir en la mateixa línia de ‘gestió responsable’ en cas que els electors els facin confiança, ja que la contenció de la despesa i l'aprofitament dels recursos, sense malbarataments, és senyal d'identitat de les cinc candidatures.

Les respectives reduccions dels deutes comunals han estat explicades per Conxita Marsol (En Comú per Andorra la Vella), Joan Miquel Rascagneres (En Comú per Encamp), Maria del Mar Coma (En Comú per Ordino), Lorena Jordana (Demòcrates+Independents d’Escaldes) i Marc Casal (Demòcrates+Independents de Canillo). Els representants demòcrates han ressaltat que tots els comuns d’aquest color polític es van trobar situacions complicades, especialment a conseqüència de la crisi, i han estat capaços d’assolir una rebaixa de l’endeutament, tot i fer importants inversions a cada parròquia.

stats