Política 18/11/2019

La llista de Demòcrates a Canillo treu pit per la "situació sanejada" del comú

Camp ha explicat que "s'ha presentat una candidatura equilibrada, entre gent amb experiència i altres que són nous en política"

Ara Andorra
1 min
Moment de la presentació de la candidatura a Canillo. / DEMÒCRATES

Escaldes-EngordanyLa candidatura de Demòcrates+Independents a la parròquia de Canillo ha presentat aquest dilluns la llista a les comunals del 15 de desembre. El candidat a cònsol major i cap de llista, Francesc Camp, ha analitzat la gestió realitzada a la corporació pels equips de govern del seu partit des del 2011. En aquest sentit, Camp ha explicat que "la parròquia ha passat d'una situació crítica amb 18 milions d'euros de deute, a una situació sanejada". A la presentació també ha estat present Marc Casal, aspirant a cònsol menor i actual conseller de Finances, que ha estat l'encarregat de donar explicacions de la "situació sanejada" del comú.

Sobre la llista que presenta Demòcrates + Independents, Camp ha explicat que "s'ha presentat una candidatura equilibrada, entre gent amb experiència i altres que són nous en política". En aquest sentit, segons Camp, això és un avantatge, ja que si surten escollits "tindran la capacitat d'engegar immediatament projectes per a la parròquia, perquè hi ha tres membres de la candidatura que provenen del comú sortint".

El candidat de la llista taronja ha reconegut que "he acceptat el repte de liderar la candidatura perquè vaig rebre una unànime petició per part dels demòcrates de la parròquia".

stats