Política 02/10/2019

Enric Tarrado, ambaixador a Eslovàquia i Hongria

Eva Descarrega sumarà Mònaco als càrrecs de representació diplomàtica del Principat a l'exterior

T. Navarro
1 min
Xavier Espot entre els caps de llista d'Andorra la Vella, Enric Tarrado, i d'Escaldes-Engordany, Sílvia Calvó. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaL'executiu ha escollit Enric Tarrado com a ambaixador del Principat d'Andorra a Eslovàquia i a Hongria. Tarrado ja havia estat representant del Principat a les delegacions de Mònaco, Suïssa i San Marino, però va renunciar per ser candidat de Demòcrates a les passades eleccions generals a la llista d'Andorra la Vella. Així s'ha publicat al BOPA aquest dimecres, publicació en la qual també apareix el nomenament d'Eva Descarrega, actual ambaixadora andorrana a França, com a representant diplomàtica a Mònaco.

Els nomenaments publicats aquest dimecres al BOPA se sumen als ja anunciats els darrers mesos, com el de l'anterior ambaixador a Madrid, Jaume Gaytan, que serà coordinador nacional i ambaixador d'Andorra per a la Cimera Iberoamericana. El mes de juny l'executiu va ratificar Esther Rabassa com a ambaixadora d'Andorra a la Unió Europea, Bèlgica, Luxemburg i els Països Baixos i a Elisenda Vives als Estats Units, Canadà i Mèxic. La representació del Principat a l'exterior la completen Joan Forner com a ambaixador i representant permanent d'Andorra al Consell d'Europa, Vicenç Mateu com a ambaixador a Espanya, Carles Jordana a Irlanda, Gil Rossell a Finlàndia i Jaume Serra a Alemanya. Quedarà pendent el nomenament de l'exministre de Salut, Carles Álvarez, com a ambaixador al Vaticà i a Roma.

stats