Política 18/07/2019

Filloy referma el compromís amb les associacions juvenils

Dotar a les entitats dels mecanismes necessaris per a crèixer i desenvolupar les activitats és el principal objectiu

Agència Ana
1 min
Moment final de l'entrega de les subvencions a les associacions i entitats aquest dijous./ AGÈNCIA ANA

Andorra la VellaL'associacionisme i la participació juvenil és un eix molt important al Principat, segons ha constatat el ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, que ha refermat el compromís que es té amb la joventut en aquesta nova legislatura i "de cara a l'any vinent mirarem d'augmentar aquest pressupost". Anima que les entitats segueixin fent la seva feina, ja que, al cap i a la fi, són les que "acaben construïnt la societat".

Unes declaracions fetes aquest dijous a la tarda en el lliurament de les subvencions que atorga el Govern a les cinc associacions juvenils i entitats que han ofert un servei a la societat andorrana aquest 2019. L'objectiu d'aquestes ajudes econòmiques és dotar a les agrupacions de les eines i mecanismes necessaris per a què puguin desenvolupar la seva activitat.

El Govern ha pressupostat un total de més de vint mil euros per a les subvencions de les entitats. Destaca la Colla Castellera d'Andorra, que és la que més quantia ha rebut amb un total de 4.744,86 euros. Després es suma el Club Esportiu Andorra Ball en línia amb 4.336,70 euros, el Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness i l'Associació Dansa Esportiva d'Andorra amb 3.826,50 euros cadascuna, i el Club Kettlebells Andorra amb 3.537,40 euros.

stats